HINNASTO JA EHDOT

Tässä hinnasto, ehdot ja muut käytännön infot.

KUUKAUSIJÄSENYYS

Uusilla jäsenillä tilojen ja laitteiden käyttämien alkaa kolmen (3) kuukauden määräaikaisella jäsenyydellä (297,00€), jonka jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Kolmen kuukauden jälkeen voit päätää jäsenyytesi kun haluat.

HUOM! Jäsenyys on 99,00€/kuukaudessa (uusilla jäsenillä 3kk x 99,00€ eli 297,00€) ja se tulee maksaa riippumatta siitä kuinka paljon tiloja käytää. 

Vuokraverstaalla on käytössä varauskalenteri, jolla mahdollistetaan että kaikki mahtuvat työskentelemään. Varauskalenterista voi varata tilojen käyttöä maksimissaan 4h päivässä, mutta tiloissa voi työskennellä pidempään mikäli ruuhkaa ei ole. 

VASTUUNVAPAUTUS

Vuokraverstaalla työskentelet aina oman vakuutuksesi alla. 

TILOJEN KÄYTTÄMINEN

Vuokravertas Oy huolehtii koneiden huoltamisen ja isompien laitteiden terät sekä hiomapaperit yms. Lisäksi teemme isomman tilojen siistimisen ja raivaamisen aika-ajoin.

Tilojen järjestys, ylläpito ja siisteys on jäsenien arkea eli mottona siivotaan aina vähän enemmän mitä sotketaan.

SÄILYTYSTILAT

Jäsenillä on käytössä pieni säilytystila pientarvikkeille ja työkaluille. Muuten tiloissa saa säilyttää vain työn alla olevia projekteja.

Mikäli tarvitset pidempi aikaista säilytystilaa projektillesi niin siitä tulee sopia etukäteen ja tapauskohtaisesti sovimme varastoinnista erilliskorvauksen.